mandag 31. desember 2012

GODT NYTT ÅR!

 
 
Årets siste dag og det må jo selvsagt feires. På menyen står det pinnekjøtt med godt tilbehør og det gledes, for det har vi spart til idag nemlig. Fyrverkeriet ligger også klart og ungene er spente..


Kjære fine og trofaste lesere!
Takk for året 2012 som nå straks er over. Vi har koset oss hele julen med venner og familie og er nå straks klare for å innta det nye året med nyttårsforsettene våre og blanke ark. Det er alltid godt å "starte" litt på nytt og vi er spente på og gleder oss over hva det neste året har å tilby.
 
 

Jeg kan se tilbake på et år som har gitt meg mange gode opplevelser og fine minner, nye bekjentskaper OG så mange hyggelige mennesker det finnes rundt omkring. Jeg er evig takknemlig for hver og en av dere som tar dere tid til å lese, kommentere og sende mailer - fortsett med det. Samtidig er det noen tunge stunder og perioder man må gjennom, der man virkelig må reflektere over hva dette livet byr på, både på godt og vondt og hva som virkelig betyr noe for deg.

Håper DU nyter denne nyttårskvelden og ta vare på hverandre og de rundt deg.
Jeg gleder meg til 2013.

GODT NYTT ÅR, kjære alle sammen!
Klemmer fra meg.

5 kommentarer:

Blåbærtua sa...

Så fine bilder:)gleder meg til å følge deg i det nye året og:)
Godt nytt år!
Klem fra Lillian

ELLEMELL sa...

ja, ikke bare fine ting som skjedde i 2012... jeg ser frem til dette året med mange ønsker og drømmer!

godt nytt år!
klem ellemell

Audhild sa...

Godt nytt år :)

Gleder meg til å følge den fine, koselig bloggen din også i 2013 :)

klem Audhild

Siren Julie sa...

Godt nyttår mi beste Christina! <3
Glede mæ til mange koselige stunder i 2013!
Klæm

Anonym sa...

Håper du blogger igjen:) Gleder meg til og følge med videre på bloggen din. kjempe fin blogg:)