Naturlig peeling

Resultatet skal være synlig etter bare fem dager. Da skal huden være frisk, glødende, og oppstammet. Men om man har spesielle hudproblemer, eller ønsker å ta best mulig vare på huden sin, anbefales at man tar flere behandlinger.

 

 

Samtidig som peelingen fjerner tiltettninger og døde hudceller i de øverste hudlag, er urtene antibakterielle og antiflammatoriske. Derfor gir behandlingen optimale resultater på uren hud og acne. Her brukes det bare urter, planter og enzymer som går dypt inn i huden, og fornyer den på en naturlig måte. Dette er hudpleie som ikke forandrer hudens naturlige struktur. Denne arbeider medhuden. Green Peel inneholder blant annet plantehormoner, enzymer, mineraler, sprelementer, tre forskjellige alger, ringblomst, aloe vera, kamille, lungeurt og vitaminer.

Her er den grønne urtemasken påført og deretter masseres den inn i huden.

Dette lover behandlingen:
– Behandler aldrende hud og rynker. Forebygger aldring.
– Behandler uren hud, akne og større porer
– Gjenoppbygger huden, og behandler trett, gusten og dårlig sirkulert hud.
– Behandler solskadet hud, pigmentflekker, cellulitter, strekkmerker og uelastisk hud på overarmer, lår og mage.

Selve peeling-prosessen varer mellom 7-10 minutter. Huden blir så dekket med kompresser som blir konstant fuktet med aktive ingredienser i den følgende 20 minutters lange hvilefasen. Etter kompresjonen vaskes peelingen av, men små partikler er igjen. Disse partiklene skal fortsette å virke i de kommende dagene. En maske påføres og en beroligende BB krem etter det.